Orgelkonsert den 19. desember

Stephen Jones holder konsert på nytt orgel i Øksfjord kirke.

Vi regner med at det nye orgelet er på plass og ferdig intonert til den 19. desember. Da blir det åpningskonsert med Stephen Jones. Alle ønskes velkommen til konsert denne søndag ettermiddag. Se oppslag. Konserten er for alle, men de som har gitt pengegaver, dugnadshjelp, arbeid og bidrag av alle slag til å realisere drømmen om nytt orgel i Øksfjord kirke er spesielt invitert. Det blir stor orgelfest i menighetssalen.

Orgelet kommer til Øksfjord mellom 12 og 16 november. Det kommer 3 personer fra orgelbygger Karl Schuke i Tyskland. De har med seg 1 snekker som skal bygge selve orgelhuset og alle 3 setter sammen hele orgelet i løpet av 1 uke. Når snekkeren er ferdig, så blir det 2 personer igjen som skal intonere orgelet (ca 4 uker). Det blir knapp tid, så jeg håper at de klarer å holde tidsfristen. Orgelbyggere og konsulenter kommer også til å være med på åpningskonserten.