Kirkejubileum i Nuvsvåg 15.10.2011
Denne glade gjengen - sokneprest Britt-Kirsten Skarpsno, prost Olav Øygard, kirketjener Henning Nilsen med korset og organist Miroslav Mintchev hold en fantastisk flott jubileumsgudstjeneste i Nuvsvåg kirke.
Her får du noen smakebiter av det som hendte før og under feiringen av Nuvsvåg kirke sitt 50 års jubileum.

Miroslav øver med konfirmantene.

Olav og Miroslav diskuterer programmet.

Det diskuteres og samsnakkes før gudstjenesten. Olav, Ragnhild og Britt-Kirsten.

Kommunens representant, Thorbjørn Johnsen, var også tilstede på gudstjenesten.

Unni Eriksen og Ragnhild Martinsen i en tankeutveksling.

Folk begynner å komme til kirken.

Prost Olav Øygard hold preken.

Konfirmanten sang for oss

Barn fra Nuvsvåg skole deltok også med sang.

Randi Sandness, rektor ved Nusvvåg skole

Prestene hvilte seg mens andre fikk slippe til.

Leder av menighetsrådet, Ragnhild Martinsen, holdt en forrykende god tale som fikk latterdøra på gløtt.

Ragnhild overrekker gaver og blomster til Nuvsvåg kirke v/leder av kirkeforeningen Inger Gustavsen.

Henning tenner de 3 lyktene som ble overrakt fra Loppa menighetsråd til Nuvsvåg kirke.

Sokneprest Britt-Kirsten Skarpsno viste menigheten lysgloben som ble gitt til Nuvsvåg kirke.

Inger Gustavsen var den første som tente et lys i lysgloben.

Alle lysene er tent

Til slutt var alt ryddet og slukket. Ragnhild Martinsen ser til at alle lysene er slukket i lykter og staker.
En flott opplevelse denne lørdag ettermiddag.